Samenwerkende bedrijven

De Gebroeders Van Beek Group heeft sinds vele jaren in een aantal segmenten een vergaande vorm van samenwerking ontwikkeld met gespecialiseerde bedrijven. Bedrijven die aansluiten bij de kwaliteits filosofie en werkwijze van de Van Beek Group en daarmee een essentieel onderdeel vormen van de totale product portfolio.

Één van die bedrijven is Goede B.V. in Landsmeer. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eiproducten waaronder diverse soorten heelei- en eigeelpoeders. 

Zo werken we in het segment van gekookt en gepelde eieren in Noordwest Europa nauw samen met Egga Food in Ospel. Op deze manier kunnen we onze klanten gekookt en gepelde eieren aanbieden (one stop shopping model) gebaseerd op de service en kwaliteit die men gewend is van de Van Beek Group.

Samen kunnen we onze klanten hierdoor een volledig assortiment eiproducten aanbieden en daarnaast de kwalitatieve zekerheid geven van volledig gecertificeerde productielocaties. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat een dergelijke vorm van samenwerking leidt tot efficiëncy en synergievoordelen voor onze klanten.

Food safety  

Alle bedrijven binnen de Gebr. Van Beek Group leveren veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze processen voor pasteurisatie zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.Lees meer
Procescontrole
Vakbekwame medewerkers
Hoogwaardige technologie
Ei controle
Productcontrole