Gebr. van Beek in Wehl, is de hoofdvestiging van de Van Beek Group, een succesvolle en krachtige combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten. Onze hoogkwalitatieve eiproducten vinden hun weg over de hele wereld. Wij sorteren en verpakken veel soorten verse eieren in onze moderne pakstations in Nederland en Duitsland.  Jaarlijks sorteren wij meer dan 3 mld eieren, met meer dan € 350 mln afzet. 

 

Gebr. van Beek zoekt een 

Inpakkers / productiemedewerkers


Wij zijn op zoek naar een operator die op korte termijn door zou kunnen groeien naar een assistent voorman functie. Het gaat om een functie in de ploegendienst.

Een operator werkt mee aan een eiersorteermachine. Het gezamenlijke doel is dat de eieren, een natuurproduct, na het efficiënt en hygiënisch sorteren zodanig gesorteerd en ingepakt zijn dat onze klanten er bij aflevering tevreden over zijn. Een operator is in staat om – naast het inpakken van de doosjes eieren in kratten of displays – ook diverse andere werkzaamheden aan de machine te verrichten. De assistent voorman is na de voorman het eerste aanspreekpunt aan de machine van +/- 10 – 13 medewerkers, is een dragende kracht aan de machine en vervangt de voorman bij diens afwezigheid.

 

Wij vragen:

We willen met name graag in contact komen met MBO-ers die feeling hebben met computers, en de gave hebben om grotere verbanden te zien.
Verder zoeken we de volgende competenties in deze functie:

  • teamspelers; willen samenwerken
  • doel- en resultaatgericht en gericht zijn op optimalisatie en standaardisatie
  • gericht op nieuwe initiatieven en oplossingen
  • verantwoordelijkheid nemen voor prestaties en resultaten


Wij bieden:

  • Ons familiebedrijf heeft oog voor de mogelijke ontwikkeling van medewerkers. Met de juiste instelling en kwaliteiten én als je je bewezen hebt ben jij wellicht degene die door kan groeien naar een assistent voorman functie.
  • Je gaat werken in een doel- en resultaatgerichte omgeving, met een open communicatie en een goede balans van ‘geven en nemen’.
  • Werken met (complexe) machines en productie, met ruimte voor verbetering en veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Het salaris is marktconform. Het is de bedoeling op korte termijn naar een assistent voorman functie door te kunnen groeien, waardoor het salaris stijgt.

Past het bovenstaande bij jou en heb je interesse?

Je kunt tijdens werkdagen informeren bij Luuk Geurts (plantmanager), 0314-695151.

Food safety  

Alle bedrijven binnen de Gebr. Van Beek Group leveren veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze processen voor pasteurisatie zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.Lees meer
Productcontrole
Procescontrole
Hoogwaardige technologie
Vakbekwame medewerkers
Ei controle