Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Van Beek Group is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten opzichte van de omgeving.

Een duurzame samenleving voor de volgende generatie wordt gebouwd op de fundamenten van vandaag. Daar zetten we ons graag, samen met anderen, extra voor in.
Wij willen een bedrijf zijn dat duurzaam opereert en wel voor al onze stakeholders. Voor onze medewerkers, maar ook voor de ons toeleverende familiebedrijven, onze klanten en onze omgeving.
Continu verbeteren en leren is de kern van onze onderneming, om klaar te zijn voor de toekomst en veranderingen als kansen te kunnen zien voor alle betrokken stakeholders. Daarnaast zoeken we samen met onze pluimveehouders en klanten naar mogelijkheden om waarde toe te voegen aan eieren. Opdat ook toekomstige generaties kunnen genieten van voedselveilige en gezonde eieren, geproduceerd  met oog voor het dierenwelzijn.

Food safety  

Alle bedrijven binnen de Gebr. Van Beek Group leveren veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze processen voor pasteurisatie zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.Lees meer
Productcontrole
Vakbekwame medewerkers
Procescontrole
Hoogwaardige technologie
Ei controle