Onze eieren voor uw private label 

Efficiënte verwerking van scharrel, vrije uitloop en biologische eieren

Gebr. Van Beek Group onderscheidt zich in kwaliteit, assortiment en logistiek. Een breed assortiment eieren vindt haar weg naar grootwinkelbedrijven en grootverbruikers in binnen- en buitenland. De wens van de afnemer staat hierbij centraal.

Als gevolg hiervan concentreren wij ons op scharreleieren, eieren uit vrije uitloopsystemen en biologische eieren.

Voor de verwerking maken we gebruik van de modernste technieken voor het sorteren en verpakken van eieren. De belangrijkste afzetgebieden zijn Nederland, Duitsland en Zwitserland. Daarnaast worden eieren afgezet naar exportmarkten als Afrika, het Midden- en het Verre Oosten.

Ons familiebedrijf Gebr. Van Beek BV beschikt tevens over een volledige assortiment merkeieren, die afkomstig zijn van kippen met een vrije uitloop: Blije Kip eieren.

Het assortiment omvat vijf soorten vrije uitloop eieren en een biologische variant. Op de verpakkingen van alle vrije uitloop eieren van de Gebroeders van Beek vindt u het twee sterren Beter Leven kenmerk en op de biologische eieren zelfs 3 sterren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van Blije Kip.

Food safety  

Alle bedrijven binnen de Gebr. Van Beek Group leveren veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze processen voor pasteurisatie zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.Lees meer
Procescontrole
Productcontrole
Vakbekwame medewerkers
Hoogwaardige technologie
Ei controle