Zoek jij een leuke en uitdagende bijbaan in de Technische Dienst van Gebr. van Beek?

 

De Technische Dienst van Gebroeders van Beek in Wehl is een jong en gedreven team dat zich altijd probeert te verbeteren, zodat de continuïteit in de productie continu wordt verhoogd. Een mooie uitdaging waar we samen voor gaan.

  • Heb je interesse in of ervaring met techniek?
  • Ben je schoolgaand/studerend en 16 jaar of ouder?
  • Wil je (meer) ervaring op doen op technisch gebied?
  • Ben je in het weekend flexibel inzetbaar?
  • Ben jij een gedreven teamspeler?

Wellicht ben jij de geschikte kandidaat om ons team te versterken! Een technische achtergrond, vanuit hobby of (voor-)opleiding is een pré, maar geen vereiste.

Binnen de Technische Dienst werk je doorgaans op zaterdagen met meerdere collega’s (medescholieren/-studenten). Je helpt met het onderhouden en repareren van eiersorteermachines en traywas-/palletwasmachines.

Ons team is bereid in jou te investeren en te zorgen voor overdracht van kennis en ervaringen. We bieden je daarnaast een salaris dat op basis van inzet, talenten en prestaties met  jou mee kan groeien. Op zondag/feestdag ontvang je een toeslag op je salaris.

Standaard voeren we op zaterdagen ons grote onderhoud uit. Soms kan het binnen drukke productieperiodes voorkomen dat we het onderhoud op zondag moeten uitvoeren. We verwachten daarin wel wat flexibiliteit.

Heb je interesse om kennis te maken? Vertel dan eens wat over jezelf in een e-mail, gericht aan Rogier: 

rogier@gebrvanbeek.nl
www.vanbeekgroup.com
tel. 031469511

Op loopafstand van station Wehl!