Suche
Close this search box.

Inpakmedewerkers

Gebr. van Beek in Wehl, is de hoofdvestiging van de Van Beek Group, een succesvolle en krachtige combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten. Onze hoogkwalitatieve eiproducten vinden hun weg over de hele wereld. Wij sorteren en verpakken veel soorten verse eieren in onze moderne pakstations in Nederland en Duitsland. Jaarlijks sorteren wij meer dan 3 mld eieren, met meer dan € 350 mln afzet.

Gebr. van Beek zoekt verschillende

Inpakmedewerkers

Wij zijn voor onze vestiging in Wehl op zoek naar inpakkers. Op termijn zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van operator of – afhankelijk van eigen wensen en prestaties – verder door te groeien. Het gaat in eerste instantie om een functie in de ploegendienst, maar mocht je een voorkeur voor dagdienst hebben aarzel dan niet om ook even contact op te nemen.

Een inpakker werkt mee aan een eiersorteermachine bestaande uit +/- 10 – 13 medewerkers. Het gezamenlijke doel is dat de eieren, een natuurproduct, na het efficiënt en hygiënisch sorteren zodanig gesorteerd en ingepakt zijn dat onze klanten er bij aflevering tevreden over zijn. De werkzaamheden van de inpakker bestaan specifiek uit de doosjes met eieren in kratten en displays in te pakken. Ook hebben zij een controlerende functie van deze doosjes tijdens het inpakken.

Wij vragen:

Naast bovenstaande zoeken we in algemene zin de volgende competenties in nieuwe medewerkers:

teamspelers; willen samenwerken
doel- en resultaatgericht en gericht zijn op optimalisatie en standaardisatie
gericht op nieuwe initiatieven en oplossingen
verantwoordelijkheid nemen voor prestaties en resultaten

Wij bieden:

Ons familiebedrijf heeft oog voor de mogelijke ontwikkeling van medewerkers. Met de juiste instelling en kwaliteiten én als je je bewezen hebt ben jij wellicht degene die door kan groeien naar een functie van operator.
Je gaat werken in een doel- en resultaatgerichte omgeving, met een open communicatie en een goede balans van ‘geven en nemen’.
Werken met (complexe) machines en productie, met ruimte voor verbetering en veel ruimte voor eigen inbreng.
Het salaris is marktconform. Met de juiste instelling en kwaliteiten zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien en daarmee ook te stijgen in beloning.
Past het bovenstaande bij jou en heb je interesse?

Je kunt tijdens werkdagen informeren bij Luuk Geurts (plantmanager), 0314-695151.