Suche
Close this search box.

Van Beek is op zoek naar operators

We kunnen nieuwe collega’s inzetten; het gaat dan met name om operators die in de dagdienst (7:45- 16:30 uur) willen werken. 

Wat doet een operator? Een operator werkt mee aan de eiersorteermachine. Het gezamenlijke doel is dat de eieren, een natuurproduct, na het efficiënt en hygiënisch sorteren zodanig gesorteerd en ingepakt zijn dat onze klant er bij aflevering tevreden over is. Dat is bijvoorbeeld het geval als we ongeschonden en goede verpakking en omdozen hebben gebruikt, de eieren het juiste gewicht hebben en kwalitatief goed zijn, en wanneer de product-/informatiestickers correct zijn en op de juiste plek op de verpakking zijn geplaatst. En tot slot uiteraard dat de correcte aantallen geleverd worden.

Onze wensen:

We willen graag met jou in contact komen. Je vooropleiding is niet van belang.  We zoeken voornamelijk de volgende kwaliteiten in nieuwe medewerkers:

  • je bent een teamspeler; je wilt samenwerken
  • je bent oplossingsgericht
  • je neemt verantwoordelijkheid voor prestaties en resultaten

Wat wij bieden:

  • Ons familiebedrijf heeft oog voor de mogelijke ontwikkeling van medewerkers. Met de juiste instelling en kwaliteiten én als je je bewezen hebt kun jij wellicht doorgroeien naar andere functies. Denk daarbij aan robotbediening / assistent voorman / voorman.
  • Je gaat werken in een doel- en resultaatgerichte omgeving, met een open communicatie en een goede balans van ‘geven en nemen’.
  • Je gaat werken met complexe moderne machines en in de productie, met ruimte voor verbetering en veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Het salaris is marktconform. Echter, binnen afzienbare periode zijn er diverse toeslagen te verdienen waardoor je kunt stijgen in salaris

Past het bovenstaande bij jou en heb je interesse? Ben je (bijna) fulltime beschikbaar voor werk?  Wil je meer over onze organisatie weten? www.vanbeekgroup.com       

Je kunt tijdens werkdagen informeren bij Luuk Geurts (plantmanager), 0314-695151.

Alleen directe sollicitaties via Luuk Geurts worden in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.