Search
Close this search box.

Career

We believe in taking chances and giving opportunities without losing sight of the importance of our customers and colleagues. If you come work for us, we ensure that you will have a trustworthy employer, that brings you to the place where you can realize your ambitions. A professional attitude with room for individual attention and personal development is paramount.

Collaboration is in our DNA, as much internally- focussed on our employees – as with our external partners. In this way we stimulate our employees to develop themselves further and we believe that creating and maintaining a safe workplace is crucial!

Vacancies

operator vacature
Gebroeders van Beek

Operators

Wat doet een operator? Een operator werkt mee aan de eiersorteermachine. Het gezamenlijke doel is dat de eieren, een natuurproduct, na het efficiënt en hygiënisch sorteren zodanig gesorteerd en ingepakt zijn dat onze klant er bij aflevering tevreden over is. Dat is bijvoorbeeld het geval als we ongeschonden en goede verpakking en omdozen hebben gebruikt, de eieren het juiste gewicht hebben en kwalitatief goed zijn, en wanneer de product-/informatiestickers correct zijn en op de juiste plek op de verpakking zijn geplaatst. En tot slot uiteraard dat de correcte aantallen geleverd worden.

More information »

Inpakmedewerkers

Gebr. van Beek in Wehl, is de hoofdvestiging van de Van Beek Group, een succesvolle en krachtige combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en

More information »

Vakantie-/oproep­kracht Productie

Contactpersoon voor deze vacature is Robert Harmsen, Robert@gebrvanbeek.nl
Tel: 06-22245706

Vakantie-/oproep­kracht Technische Dienst

Wil je solliciteren of zou je graag mee informatie willen over deze vacature? Gelieve contact op te nemen met
Rogier Arends
Rogier@gebrvanbeek.nl

Our employees