De Van Beek Group is een succesvolle en krachtige combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten. Onze hoogkwalitatieve eiproducten vinden hun weg over de hele wereld. Wij sorteren en verpakken diverse soorten verse eieren in onze moderne pakstations in Nederland, België en Duitsland. Wij kopen deze eieren rechtstreeks van pluimveehouders, met wie wij duurzame relaties nastreven. Ons streven is de verbinder te zijn tussen het pluimveebedrijf en onze klanten: de retailers, foodservice organisaties en de levensmiddelenindustrie. Samenwerken zit bij ons in de genen.

Voor onze Belgische activiteiten (Lodewijckx en de Kempische Eierhandel/Euro Ei) zoeken wij, ter versterking van ons inkoopteam in Tessenderlo (België) een:

INKOPER MET VERBINDENDE ONDERHANDELINGSVAARDIGHEDEN (M/V)

 

Het betreft een fulltime functie op (HBO/WO) bachelor werk- en denk niveau.

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de relatie met de toeleverende pluimveehouders in Vlaanderen en Wallonië, onderhoud je een netwerk met de periferie van de pluimveehouder en sluit je zelfstandig inkoop-overeenkomsten af. Ook hoort het meedenken over lastenboeken en verkoopconcepten voor de toekomst, als ook het ondersteunen op de eigen pluimveebedrijven, tot je takenpakket.

Voor deze functie zijn vaardigheden als gesprekstechnieken en onderhandelen essentieel. Je beheerst de Nederlandse en Franse taal.

Affiniteit met de agrarische sector is van belang. Ervaring in de (leg-)pluimveehouderij geldt als een pre.

Wij bieden:

Een interessante functie met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor je taakgebied.

De Van Beek Group is een groeiende organisatie met korte lijnen en kent een no-nonsense cultuur. De interactie binnen onze dynamische organisatie is informeel, open en betrokken.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Zie www.vanbeekgroup.com voor de volledige vacaturetekst en meer informatie.

Sollicitatie met CV a.u.b. richten aan:

Van Beek Group B.V., t.a.v. Petro Boon (directeur Inkoop)

E-mail: petro.boon@gebrvanbeek.nl

Voor inlichtingen : tel. +31653540171