Bouwhuis Enthoven B.V. in Raalte is onderdeel van de Van Beek Group, een succesvolle en innovatieve combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten.  Onze hoogkwalitatieve eiproducten vinden hun weg over de hele wereld.

In onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland sorteren en verpakken wij tevens veel soorten verse eieren en eiproducten.

Wij zoeken voor onze locatie in Raalte een…

VRACHTWAGENCHAUFFEUR
4 à 5 dagen per week

Voor het -met eigen vrachtwagens- dagelijks ophalen van eieren bij pluimveehouders in heel Nederland en/of het wegbrengen van eieren/eiproducten naar klanten in Nederland, België en Duitsland.

Je bent in deze functie ‘een visitekaartje’ voor onze onderneming. Je houdt van het chauffeursvak. Je bent betrokken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel, en je wilt graag toetreden tot ons kleine, overzichtelijke chauffeursteam. Samen zorgen we dat alles rond komt. Hier en daar meedenken in de rittenplanning wordt gewaardeerd. Je komt terecht in een leuke, stabiele werkomgeving. We gaan met elkaar in gesprek over de werktijden. Onze bedrijfscultuur is open, op kwaliteit en verbetering gericht, met een goede balans tussen ‘geven en nemen’. Idealiter woon je niet ver van Raalte.

Vereist zijn de rijbewijzen C, CE en vakbekwaamheid. Voor code-95 krijg je vanuit de organisatie ondersteuning. Daarnaast zijn Bouwhuis Enthoven en Gebr. van Beek erkende SBB-leerbedrijven

Wil je meer weten over het werk? Bel dan onze planner Erwin Akkersdijk, 0572-347100 (tijdens werkdagen).

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Per e-mail: s.tomesen@bouwhuis-enthoven.com

Of post: Bouwhuis Enthoven, t.a.v. Sjoerd Tomesen (plantmanager), Postbus 89, 8100 AB Raalte.

Website: www.vanbeekgroup.com 

SBB Erkend Leerbedrijf Van Beek Group