Gebr. van Beek in Wehl is de hoofdvestiging van de Van Beek Group, een succesvolle combinatie van gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten. Wij sorteren en verpakken veel soorten verse eieren in onze moderne pakstations in Nederland en Duitsland en rijden met eigen vrachtwagens.

We zijn voor onze locatie in Wehl op zoek naar een parttime:

Vrachtwagenrangeerder/losploegmedewerker

Wat doe je?

Je rangeert de vrachtwagens op het eigen bedrijfsterrein. Je lost de vrachtwagens met eieren die zijn opgehaald bij de pluimveehouders (losploeg). Het leeghalen gebeurt met elektrische pallettrucks bij de docks.

Werktijden: 

De werkzaamheden zijn van 17 -ca. 22 uur, na terugkomst van de vrachtwagens.  Je werkt week op/week af en in de weken met even weeknummers .

In drukke perioden (bijv. rond feestdagen) ben je bereid bij te springen op een weekenddag.

 Wat vragen wij?
Een enthousiaste collega:

  • met het rijbewijs CE + aanhanger
  • een ex-vrachtwagenchauffeur (gestopt of gepensioneerd)
  • die van nature teamspeler wil zijn en wil samenwerken.
  • die verantwoordelijkheid neemt

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een doel- en resultaatgerichte omgeving, met een open communicatie en een goede balans van ‘geven en nemen’. Opleidingstrajecten behoren tot de mogelijkheden.

Het salaris is marktconform. Voor de ploegendienst gelden toeslagen.

Woon je in de regio? Past het bovenstaande bij jou en heb je interesse? Ben je parttime beschikbaar voor werk? Wil je er meer over weten? www.vanbeekgroup.com.

Je kunt tijdens werkdagen informeren bij onze planners Bart Rewinkel of Jan Harmsen op 0314-695111 en/of een e-mail sturen:  info@gebrvanbeek.nl

SBB Erkend Leerbedrijf Van Beek Group