Search
Close this search box.

Bedrijfsprofiel

De Van Beek Group is een familiebedrijf dat verse eieren en eiproducten levert. De basis werd gelegd in 1923 door opa Van Beek die met paard en wagen bij de boeren langsging om levensmiddelen te ruilen voor eieren. Inmiddels bestaat de Van Beek Group uit zeven gespecialiseerde bedrijven, ieder met zijn eigen expertise. Ondanks de groei in omvang, is de Van Beek Group nog steeds een trots en onafhankelijk familiebedrijf, waar nu de derde generatie aan het roer staat en de vierde generatie werkzaam is binnen het bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten en producten

Van Beek Group B.V., gevestigd in Wehl (NL), is een combinatie van zeven gespecialiseerde bedrijven in verse eieren en eiproducten in Nederland en Duitsland.

PAKSTATION EIERKOKERIJ VERVERIJ

In onze pakstations worden eieren gesorteerd, op kwaliteit gecontroleerd en verpakt voor supermarkten, waar ze worden verkocht als tafelei. De eieren zijn afkomstig van gecontracteerde pluimveebedrijven in Nederland, Duitsland en België. De Duitse pakstations zijn tevens eierververijen waar gedurende het gehele jaar eieren worden gekookt en geverfd.

PRODUCENT EIPRODUCTEN

Bouwhuis Enthoven is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare en gedroogde eiproducten voor de levensmiddelenindustrie en de farmaceutische markt. 

Lodewijckx NV is gespecialiseerd in het produceren van zowel tafeleieren als eiproducten en behoort sinds december 2019 tot de Van Beek Group.

TRADING

Van Beek Trading is wereldwijd actief in het verhandelen van eieren en eiproducten met traders en groothandel. Door de handel verkrijgen we waardevolle informatie zoals trends over de (wereld) markt. Waar nodig kunnen we hier tijdig op anticiperen.

R&D 

Newtricious R&D is gespecialiseerd in de ontwikkeling van gezondheidsproducten op basis van eieren. Deze producten zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid van zowel mensen als dieren. Newtricious werkt op mondiale schaal nauw samen met onder andere universiteiten en ziekenhuizen om het ontwikkelingsproces te stimuleren. De producten zijn veelal te koop bij (online) retailers, gespecialiseerd in gezondheidsbevorderende producten.