Carrière

We denken in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega’s uit het oog te verliezen. Als jij bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je intern op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Samenwerken zit in ons DNA, zowel intern – gericht op onze medewerkers – als met onze externe partners. Zo stimuleren we medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen en vinden we het creëren en in stand houden van een veilige arbeidsplek cruciaal!

Vacatures

Vacature Administrateur/Business controller Van Beek Group
Gebroeders van Beek - Wehl

Administrateur/Business controller

Ter versterking van ons team in Wehl zoeken wij een: Administrateur/Business controller. Je wordt verantwoordelijk voor de (financiële) administratie van 2 B.V.’s. Zie jij deze uitdagende functie wel zitten? Reageer dan snel!

Meer informatie »
Gebroeders van Beek - Wehl

Operators

Wat doet een operator? Een operator werkt mee aan de eiersorteermachine. Het gezamenlijke doel is dat de eieren, een natuurproduct, na het efficiënt en hygiënisch sorteren zodanig gesorteerd en ingepakt zijn dat onze klant er bij aflevering tevreden over is. Lijkt dit jou wat? Reageer dan snel!

Meer informatie »

Vakantie-/oproep­kracht Productie

Contactpersoon voor deze vacature is Robert Harmsen, Robert@gebrvanbeek.nl
Tel: 06-22245706

Vakantie-/oproep­kracht Technische Dienst

Wil je solliciteren of zou je graag mee informatie willen over deze vacature? Gelieve contact op te nemen met Rogier Arends: 
Rogier@gebrvanbeek.nl

Medewerkers aan het woord