Search
Close this search box.

Shkar Law

MEEWERKEND VOORMAN Gebr. van Beek

“Ik werk nu al bijna vijf jaar bij Gebr. Van Beek in Wehl. Samen met mijn collega’s zorg ik  ervoor dat de eieren die van de boeren in ons pakstation binnenkomen op kwaliteit gecontroleerd worden en in de juiste eierdoosjes komen voordat ze naar de supermarkt gaan. Ik vind het belangrijk om met plezier naar het werk te gaan, dat het werk wat je doet gewaardeerd wordt en dat er een veilige werkomgeving is. Hier bedoel ik niet alleen de fysieke werkomgeving mee, maar ook de cultuur die er heerst waarbij ieders mening telt en je deze vrij kunt delen. Denk hierbij aan het feit dat iedereen gestimuleerd wordt met verbeterideeën te komen en deze in de ideeënbox kan stoppen. De beste ideeën krijgen elk kwartaal een beloning en verbetervoorstellen worden dan ook echt  doorgevoerd.”

Van Beek Group
Raphaëlstraat 6, 7031 BA Wehl
Postbus 31, 7030 AA Wehl
Tel. +31(0) 314 69 51 11
info@vanbeekgroup.com